Oasen Wellness Center ligger på Dalarövägen 8 i Haninge, mitt emot Handens sjukhus.
Buss 838 stannar utanför


Lätttillgängligt även för rörelsehindrade.

Vi som jobbar Oasen kan bokas på www.Bokadirekt.se

E-passi fungerar utmärkt


Har ni frågor?
Ring Ann-Kristin på 070-394 99 83


Medial utbildning.

Här är en utbildning för dig som är nyfiken på dina mediala förmågor. Du kanske har lite erfarenhet av det mediala eller upplever saker som du inte riktigt förstår. Eller bara är nyfiken på hur allt det här fungerar.

Under dessa tre helger kommer vi att utforska olika energier, psykometri, meditera, ta kontakt med våra hjälpare och guider, andekontakt m.m.

Allt för att du ska få prova på så mkt som möjligt och få en förståelse för hur saker kan fungera. Samtidigt få förståelse om hur just du fungerar. För vi är ju olika och alla har sin egen styrka.

Kursen är upplagd på tre helger 1 gång i månaden med start den 14-15 januari. Nästa datum är den 18-19 februari och 18-19 mars 2023

Pris: 6800 kr.Anmälan är bindande och ska vara betald innan kursens start. Möjlighet finns till delbetalning Sen avbokning (1 vecka innan start) debiteras med 25%.

 Anmälan sker till:    annkristin.ahola@hotmail.com     

                            

 

Plats:  HÄNDER FÖR LIVET

          BODALSVÄGEN 41,

         181 36 LIDINGÖ

 

 

 

 

Lär dig grunderna i Kraniosakral Terapi

Efter två år av pandemi är det många som känner sig stressade, spända, oroliga, deprimerade och som saknar mänsklig beröring och omsorg. Kraniosakral terapi är en behandlingsform för nervsystemet, stress och trauma. Med hjälp av varsamma tekniker kan spända kroppar slappna av och stressade nervsystem varva ned. Behandlingen är bra för stress, depression, utbrändhet, smärta, nack- och ryggproblem, migrän, fibromyalgi, koncentrations- och inlärningsproblem mm.

Denna femdagars kurs ger dig grunderna i Kraniosakral terapi. Inga förkunskaper krävs. Du får lära dig nervsystemets anatomi och att utveckla din taktila förmåga för att med en mjuk och lätt beröring kunna kontakta kroppen och hitta spänningar och låsningar. Du kommer att få lära dig att känna in kroppens olika rytmer och använda varsamma tekniker för att behandla stress samt att korrigera Atlaskotan. Du får med dig ett helt behandlingsprotokoll som når hela nervsystemet genom tekniker på huvudet, ansiktet, käken, nacken, ryggen och bäckenet. Behandlingen går lika bra att använda på dig själv som på andra - ett fantastiskt verktyg mot stress.

Lärare: Ann-Kristin Ahola.

Datum: 12,13 november 2022 samt 20-21-22 januari 2023

Pris: 7 500 kr inkl moms.

 

Nilla Forsberg ( 073-740 29 25) är kursansvarig.

Mer info finns på www.kraniosakralakurser.se där ni också anmäler er. 

 

Kraniosakral baskurs, ”Den varsamma beröringen” 2 dagar.

Kraniosakral terapi är en holistisk behandlingsform som med hjälp av varsamma tekniker behandlar stress, trauma och löser upp blockeringar i kropp och nervsystem. Stress och överstimulering kan försätta nervsystemet i kamp/flykt. Behandlingen sätter igång rytm och flöde av ryggmärgsvätskan. Ryggmärgsvätskans rytm är viktig för näringsupptag, immunförsvar, energi, koncentrationsförmåga och hjärnans hälsa.

Prova på: En helgkurs ger dig en introduktion till Kraniosakral terapi. Du får med dig mycket ny kunskap om dig själv och din kropp samt praktiska övningar att använda till vardags för dig själv eller på andra. Du kommer att lära dig att känna in kroppens olika rytmer, använda tekniker för att behandla stress samt att korrigera Atlaskotan.

Lärare: Ann-Kristin Ahola. Pris: 3 000 kr. Datum: 14-15 januari 2023

 

Nilla Forsberg ( 073-740 29 25) är kursansvarig.

Mer info finns på www.kraniosakralakurser.se där ni också anmäler er. 

 

 

1-årig utbildning i Kraniosakral terapi

28 januari 2023  startar en ettårig utbildning i KranioSakral Terapi med mig, Ann-Kristin Ahola, som lärare.

Materialet som används är framtaget av Nilla Forsberg. Nilla har studerat Kraniosakral terapi och Organmassage på Stanley Rosenberg Institut i Köpenhamn. Där har hon även certifierats som lärare i Kraniosakral terapi.

Vi kommer att hålla till i Enskede, tunnelbana Skogskyrkogården.

Vill Ni veta mer om kursen, vilka datum som gäller och anmälan osv kontakta  Nilla  Forsberg på   https://kraniosakralakurser.se/ 

Varmt Välkomna!